11 érvünk van, hogy miért fogyasszon Ön is Bio Kókuszzsírt:

bió kókuszzsír

  • Bio Kókuszzsír Önt is hozzásegíti a gyors és tartós fogyáshoz, mindezt kényelmesen és koplalás nélkül. Hatóanyagai hozzájárulnak az anyagcsere gyorsításához és a zsírégetéshez ezzel segítve Önt a felesleges kilók leadásában.
  • A kókuszzsír használata fokozza sportteljesítményét. Az ízletes termék azonnali energiát ad, így a Bio Kókuszzsír fogyasztásával hatékonnyá és dinamikussá teheti a napi edzéseket.
  • A kókuszzsír laurinsav tartalmának köszönhetően megerősíti az immunrendszert, hogy teljes energiabedobással, és egészségben élhesse mindennapjait. A laurinsav hatékony segítség a herpesz, az influenza kezelésében, valamint a gombák és baktériumok elpusztításában. Védje Ön is kókuszzsírral egészségét!
  • A Bio Kókuszzsírral a sütés is egészséges: a szűrt kókuszzsír stabil szerkezetének köszönhetően többszöri felmelegítés után sem keletkeznek benne rákkeltő méreganyagok.
  • Válasszon Ön is ízletes megoldást egészsége védelmében! A Bio Kókuszzsír használatával nem kell lemondania megszokott ételeiről, és új finomságokat is megkóstolhat.
  • A Bio Kókuszzsír helyreállítja emésztését: a benne található zsírsavak a legtöbb gyomor- és bélbetegség (legyen az fekély, gyulladás, vagy bármely más panasz) esetén is jól és gyorsan felszívódnak a szervezetben, kifejtve  kedvező élettani hatásaikat. Az egészségtelen zsírok (például a sertészsír) káros hatásai pedig csökkenthetők a termék használatával.  A gyomor- és bélpanaszok mellett a kókuszzsír valamennyi epe- és májprobléma esetén is egyedülálló segítséget nyújt az egészség visszaszerzéséhez.
  • A legtöbb zsírral ellentétben a Bio Kókuszzsír nagyszerű segítség cukorbetegség esetén. Kimutatták, hogy fogyasztásával az inzulintermelés fokozódik, a vércukor pedig jobban hasznosul a szervezetben. Ha Ön még nem cukorbeteg, akkor most itt az alkalom, hogy a kókuszzsír használatával megelőzze ezt a súlyos egészségügyi problémát. Ha a betegség tünetei már jelentkeztek,  akkor a termék a panaszok enyhítésében segít.
  • A kókuszzsír kitűnő választás a pajzsmirigypanaszokra. Az anyagcsere gyorsításával a termék megemelheti a test hőmérsékletet, így segíti azokat, akik az alul működő pajzsmirigy olyan tüneteitől szenvednek, mint a fáradtság, a hideg végtagok, a székrekedés és a tompa agyműködés.
  • Az egészséges és bársonyos bőr titka a Bio Kókuszzsírban rejlik. A kókuszfogyasztó népek (például a filippínók) asszonyai idősebb életkorukig is képesek megőrizni bőrük selymes fiatalságát. Óvja meg Ön is szépségét!
  • A Bio Kókuszzsír csillogóvá varázsolja haját, védi a töredezéstől! A termékben található laurinsav közeli rokonságban áll a haj proteinjeivel, képes behatolni a hajszálak és a bőr belsejébe, hogy Ön igazán mélyreható változást tapasztaljon.
  • A kókuszzsír kiűzi szervezetéből a Candida gombát caprilsav és laurinsav tartalmának köszönhetően. Állítsa vissza egészségét Ön is hatékonyan és könnyedén!
  • Masszírozáshoz is kiváló választás a Bio Kókuszzsír. Használatával egészséges és feldolgozatlan hatóanyagokkal kényeztetheti önmagát és szeretteit.
     

A kókuszzsírból / olajból két típust használhatunk az egészségünk védelmében


1. Szürt kókuszzsír (inodore): szagtalan íztelen magas laurinsav tartalmú termék(43,2%) kiváló sütéshez / fritőz/ főzéshez  és bármilyen étel pl. magyar, készítéséhez a semleges íze miatt. A kókuszzsírt gőzöléssel 110c távolítják el a koprából vegyileg nem kezelt emiatt a különleges tulajdonságait megőrzi. Egyszerűen csak használja sütéshez, főzés.
2. Szűz kókuszzsírVCO ( virgin. extra virgin) : Kellemes kókusz illatú és aromájú magas laurinsav tartalmú termék (43,2/) Kiváló főzéshez pároláshoz és külső bőr haj kezeléshez. A kókuszzsírt 55c nyerik ki a kókusz húsból speciális módon.
 

Hogyan erősíthető az immunrendszer  ízletesen a kókuszzsírral?

Ismeretes, hogy az anyatej alapvető immunológiai védelmet biztosít a kisgyermekek első életévében. Nem csak a tápanyagokat biztosítja, hanem egy különleges anyagot is tartalmazz az anyatej (3.6%-ban). Ezt nevezik laurinsavnak. Ez az anyag segíti a kisbaba immunrendszerének kialakulását és erősítését. Az anyatejen kívül a természet másik bőséges laurinsav-forrása a kókuszolaj.
 

A laurinsav különleges tulajdonságai.

laurinsav az egyik legerőteljesebb közepes láncú triglicerid, ami a kókuszolajban található (43%-ban). Az emberi, vagy állati testben monolauránná alakul át, egy vírus-, baktérium- és protozoaölő monogliceriddé, amelyet az emberi és állati szervezet többek közt a herpesz, az influenza, a patogenetikus baktériumok, elpusztítására használ fel. Más tanulmányok a szabad laurinsav antimikrobiális hatását is kimutatták. Ahelyett, hogy az ember által előállított gyógyszerekben bíznának, sokan fordulnak a természetes módszerekhez, hogy felturbózzák testük immunrendszerét, és ellenállóbbakká váljanak a veszélyes vírusokkal és mikroorganizmusokkal szemben. A kókuszolaj pedig a természet egyik legjobb „harcos” a kórokozók ellleni természetes küzdelemben. Kókuszolajban található közepes láncú zsírsavak gombaölő és antibakteriális hatását már a hatvanas évek óta ismerik a kutatók. Az általuk inaktivált mikroorganizmusok közé tartoznak a baktériumok, élesztő-, és egyéb gombák, valamint burkolt vírusok.
 

Hogyan használhatod a kókuszzsírt?

Sütéshez, főzéshez stb. Egyszerűen csak használja főzésnél. Keverje a főzésnél a két olajt össze A zsírhasználat az ételhez 30-50%- ban legyen kókuszzsír. Használható vaj vagy margarin helyett szendvicsek készítésénél. Stabil szerkezete miatt jól használható sütéshez. Nem kell hűtőszekrényben tartani. Egyes betegségeknél csak a kókuszzsír használata ajánlott! Erről pontos információt a weboldalon talál. Különleges receptek diétához letölthetők az első oldalról regisztrálás után.
Fontos hogy az egészség megőrzéséhez naponta legalább 15 gr. zsír bekerüljön a szervezetbe betegség esetén bátran növelhető az adag, mert nincs káros mellékhatása. A szükséges mennyiséget a csecsemők által átlagosan elfogyasztott anyatejben található laurinsav mennyiség alapján számolták ki.

A kókuszzsírból két fajtát lehet kapni:

1. Szűrt kókuszzsír (inodore): szagtalan íztelen magas laurinsav tartalmú termék(43,2%) kiváló sütéshez / fritőz/ főzéshez és bármilyen étel, pl. magyar, készítéséhez a semleges íze miatt. A kókuszzsírt gőzöléssel 110c távolítják el a korpából vegyileg nem kezelt emiatt a különleges tulajdonságait megőrzi.
2. Szűz kókuszzsír ( virgin. extra virgin) : Kellemes kókusz illatú és aromájú magas laurinsav tartalmú termék (43,2/) Kiváló főzéshez, pároláshoz és külsőleg, bőr, haj kezeléshez. A kókuszzsírt 55c nyerik ki a friss kókusz húsból speciális módon.
 

Mi a helyes megnevezés Kókuszolaj vagy kókuszzsír

kókuszolaj / zsír olvadás pontja 24.5 c. Azért nevezik sokszor olajnak mert termőhelyén folyékony de szerkezetileg 90%-ban telített zsír és a hőmérséklettől függ az állaga. Csak vegyileg kezeletlen tiszta kókuszzsírt érdemes használni. A kókuszzsír egyik fontos anyaga a laurinsav, ami nagyon ellenálló a hőhatásokkal szemben de érzékeny a vegyi anyagokra. A feldolgozás során a nagyobb mennyiségű zsír kinyerése érdekében elterjedt módszer a vegyi anyagokkal történő feldolgozás, ahol sérül a zsírsav összetétele és szerkezete ezért nagyon fontos a feldolgozás technológiája, a jó zsírsav megőrzése miatt! Legyen feltüntetve az olvadás pontja és a laurinsav tartalma.
 

Mennyibe kerül?

A kókuszzsír használata gazdaságos, mert kevesebb zsiradék kel a sütéshez, főzéshez. A kókuszzsírral Ön nem csak egy sütő zsiradékot vásárol, hanem egy egészség javító és megőrző különleges anyagot, ami hosszútávon segíti betegségek megelőzését is. A szív és érrendszeri betegségek megelőzése mellett a további előnyei:

  • Immunerősítő
  • Segíti a fogyást és javítja a pajzsmirigy alul működést
  • Gomba, baktérium és vírusölő de a bélflóra baktériumait nem bántja.
  • Segíti a Candida gomba elpusztítását
  • Segíti a tápanyagok felszívódását
  • Javítja az inzulin felszabadulását és csökkenti a glikémiás indexet
  • Nem emeli a rossz kolesztein szintet
  • Máj epe gyomor és bélbetegségeknél csak ez a zsír ajánlott
  • Ízletesebbé teszi az ételt, mert zsír ezért a fűszerek íze jobban érvényesül az ételekben,
  • Könnyen beilleszthető a napi használatba
  • Igazi energia bomba ezért serkentő szer helyett is használható( kávé stb)
  • Kiváló hajápoló és bőrszépítő anyag
Stevia termékek vásárlása

Stevia por 20g - Almitas

Stevia por 20g - Almitas

A Stevia porok a Stevia növény természetes kivonatai. A por kivonatok 250-300-szor édesebbek a cukornál. Felhasználhatóak kávé, tea, üdítők, lekvárok, sütemények, tészták, szószok és még számos egyéb étel elkészítéséhez.

Ár: 2650 Ft
Megnézem
Újdonság

Vitaking Stevia tabletta150 db

Vitaking Stevia tabletta 150 db

A stevia tabletta szteviol glikozid (a stevia édes ízét adó növényi vegyület) alapú asztali édesítőszer.

Ár: 1390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!